Pensiunea Daniel

Situat într-o clădire protejată, toate camerele se deschid către o curte interioară tradiţională, unde micul dejun este servit în timpul verii. Există parcare privată gratuită în interiorul curții, iar Piaţa Mare este la 200 de metri.

Pensiunea Daniel este acreditată de către Ministerul Turismului din România cu trei stele. Acest lucru certifică standardele înalte de cazare oferite de pensiune, ce fac față oricăror cerințe ale turismului modern actual.

Wi-Fi Gratuit

Mic Dejun

Bar Interior

Camere Nefumători

Parcare interioara

Animale Interzise

Tipuri de camere

Camerele de la Pensiunea Daniel sunt echipate cu un TV prin cablu şi frigider. Băile au o cabină de duş şi uscător de păr.

25 lei / zi

Mic Dejun

La bar, oaspeţii se pot bucura de o gustare sau o băutură răcoritoare. În întreaga proprietate se oferă internet Wi-Fi gratuit.

Intimitate & Relaxare

Camere cu terasă proprie

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,5 pentru un sejur de 2 persoane.

În inima orașului vechi

Teatrul Gong şi Muzeul Bruckenthal sunt aproape de Pensiunea Daniel. Gara din Sibiu este la 400 de metri, iar distanţa până la Aeroportul Internaţional Sibiu este de 5 km.

Testimoniale

Parcare privata a fost motivul pentru care am ales aceata pensiune. Locatia este foarte aproape de aleea pietonala, aproximativ 5 minute de mers pe jos.

Salteaua a fost confortabila. Camera a fast curata, are frigider si televizor plat. Pensiunea este linistita. Asta avand in vedere ca am avut camera cu geam la strada.

Recomand celor care calatoresc cu masina si vor sa fie cat mai aproape de centrul vechi.

Santinelu — Booking.com

Locația f. bună, curat, gazde primitoare. Parcarea în curtea pensiunii a fost de bun augur. A fost a 2-a oară când am ales aceastä pensiune, deci ne face plăcere sa revenim aici.

Loredana — Booking.com

Stilul medieval al pensiunii completat de istoria interesanta a acesteia. Locul de parcare situat în frumoasa curte interioara aduce plus valoare proprietății.

Camerele sunt frumoase, spațioase și curate. Personalul este plăcut. Proprietatea este amplasata foarte aproape de Piața Mare din Sibiu.

Mihaela — Booking.com

Noutăți

Among going manor who did. Do ye is celebrated it sympathize considered. May ecstatic did surprise elegance the ignorant age. Own her miss cold last. It so numerous if he outlived disposal. How but sons mrs lady when. Her especially are unpleasant out alteration continuing unreserved resolution. Hence hopes noisy may china fully and. Am it regard stairs branch thirty length afford.

podul-minciunilor-pensiunea-daniel

Podul Minciunilor din Sibiu

Podul Minciunilor din Sibiu ascunde patru dintre cele mai frumoase legende care circulă de peste 140 de ani pe aceste meleaguri. Construit in 1860 pentru a facilita accesul negustorilor din Piața Mică în  Piața Huet, podul a primit denumirea germană de Liegenbrücke, care înseamnă „podul culcat”. Numele în limba germană este omofon cu  Lügenbrücke, adică…

sibiu-piata-mare-pensiunea-daniel

Piața Mare Sibiu

Piața Mare din Sibiu este piața centrală a Sibiului, existentă din anul 1366, odata cu finalizarea celei de-a treia centuri de fortificații a orașului. Maior Circulus vulgariter Kornmargt („Inelul Mare, în popor târgul cerealelor”) este atestat ca atare într-un document din anul 1408, document în care este amintit Mathias Baldi. Acesta a cumpărat și reparat în locul respectiv o casă…

turnul sfatului sibiu pensiunea daniel

Turnul Sfatului Sibiu

Turnul de legătură dintre Piața mare și Piața mică are două treceri boltite. A fost construit deodată cu cea de a II-a incintă fortificată, între anii 1224 și 1241. Accesul în interior turnului se face printr-o ușă mică, de unde, prin intermediul unei scări spiralate, se ajunge la etajele superioare. La forma actuală a turnului…

0